Kapcsolat

Elérhetőségeink


Az ABS kocka és egyéb hibás eszközök javítása Budapest vonzáskörzetében, Csömörön történik. Vidéki megrendeléseket is szívesen fogadunk, amennyiben lehetősége van a kiszerelt hibás egység elküldésére. Igény szerint cserecsomag is megoldható. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Telefon:
06-70-331-3533 munkanapokon 8:00-17:00
Műhely:
2141 Csömör, Széchényi utca 72. Hétfő-Péntek: 8:00-17:00 Szombat-Vasárnap: Zárva
E-mail:
info@abskiraly.hu

Visszajelzés


Számunkra nagyon fontos a visszajelzés. Legyen szó az elvégzett munkáról, a weboldal használhatóságáról, a fellelhető információkról vagy akár az árakról. Ezért szeretnénk kérni, hogy amennyiben ideje engedi, küldjön nekünk visszajelzést a felsorolt módok egyikén: telefonon, e-mailen, űrlapon keresztül vagy személyesen.

Google értékelés írása

Írjon üzenetet


Kérdése van? Töltse ki űrlapunkat a szükséges adatokkal és mi a lehető leghamarabb felvesszünk Önnel a kapcsolatot! A név és üzenet, valamint a telefonszám vagy az e-mail cím egyikének a megadása kötelező. A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük, lehetőség szerint e-mail címet és a telefonszámot is adjon meg. Munkaidőben (hétköznap 8-17 között) telefonon keresztül, munkaidőn kívül e-mailben válaszolunk.